Mitt Hjem

Forbedre Hjemmet Ditt Selv

Du vet allerede at forbedringer av hjemmet ditt ikke bare gir skjønnhet til ditt oppholdsrom, men også øker hjemmets verdi. For å sikre at du får mest mulig verdi for innsatsen din, må du finne de beste rådene for å hjelpe deg med ditt boligforbedringsprosjekt. Sjekk ut de verdifulle tipsene i denne artikkelen.

Hvis du jobber med et nytt oppussingsprosjekt, må du sørge for at du komplimenterer miljøet ditt i stedet for å kjempe mot det. Hvis du er i et område som har sterk vind, vil du sannsynligvis ikke bruke mye tid ute. Som sådan vil det sannsynligvis være i din beste interesse å jobbe med innendørs ordninger. På samme måte kan du fremdeles nyte utendørs, ved å legge til en glassstruktur. Dette kan bidra til å blokkere miljøet og samtidig gi deg en utendørs atmosfære.

Du vil ha en blomstrende plen og planter i hagen din. En av de beste måtene å oppnå dette på er å gjødsle dem om høsten, før den første frosten. Dette vil gi dem et løft når de begynner å vokse igjen om våren. Denne ekstra fôringen vil gi belønninger hele neste sommer.

For å spare på strømregningen, prøv å bytte fra vanlige lysbrytere til lysbrytere. Dimmerbrytere lar deg velge hvor mye lys du vil bruke i et bestemt rom. Ved å gjøre dette kan du bruke mindre strøm til å lyse opp et helt rom, og også legge til en følelse av stemning.

Husk alltid det store bildet når du går i gang med et langsiktig oppussingsprosjekt. Budsjettet ditt kan diktere at du deler opp et prosjekt i flere mindre, mer håndterbare deler, men pass på at det ferdige produktet ikke ser ut som en mengde ubeslektede, lite gjennomtenkte elementer.

Hvis du vil opprettholde utseendet på toalettene dine, legg litt blekemiddel i bollen. Selv om lukten ikke er ønskelig, er den ganske effektiv. Hvis du ikke tåler lukten, kjøp duftende blekemiddel.

Rengjøring av karet ditt kan gjøres ganske enkelt med følgende trinn. Fyll karet ditt med varmt vann halvveis og tilsett flere dråper oppvaskmiddel inne. Tilsett to eller tre ss eddik og en kopp rå ris (spiller ingen rolle hvilken type). Sving blandingen i karaffen til den er ren. Risen hjelper til med å gni av overflødig smuss mens du svirrer væsken.

Jimmy bevis på låsene på vindusrammene dine. De fleste rimelige vindusrammelåser kan åpnes utenfor vinduet ved å sette et tynt blad inn i sprekken og skyve. Løs dette problemet ved å oppdatere til nyere og sikrere låser. Alt du trenger å gjøre er å fjerne og sette på noen skruer!

Nå som du har sett hvor enkelt det er å finne strategiene for å gi hjemmet ditt, ikke bare økt skjønnhet, men merverdi, er det på tide å komme i gang med det forbedringsprosjektet. De praktiske tipsene fra denne artikkelen vil gi deg den informasjonen du trenger for å lykkes.

Jobb hardt med å forbedre hjemmet ditt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.