Mitt Hjem

Forbedre Hjemmet Ditt Selv

Som huseier kan det være lurt å gran opp stedet bare for å endre den generelle atmosfæren eller til og med å legge til mye verdi i hjemmet ditt for å refinansiere for lavere månedlige betalinger. Uansett årsak til at du ønsker å ta på deg et prosjekt, bør du først ta deg litt tid og lese disse tipsene om forbedring av hjemmet.

Sammenlign alltid butikk for entreprenører når du trenger å fikse hjemmet ditt. Senere, hvis du bestemmer deg for å selge huset ditt, er det nesten sikkert at du må ha noe reparasjonsarbeid gjort. Hvis arbeidet du trenger er omfattende nok, må du ansette en entreprenør. Dette er ikke noe å gjøre på øyeblikkets spor. Ikke alle entreprenører er skapt like; handle rundt før du engasjerer en!

Prøv ditt beste for å fargekoordinere rommene dine når du maler dem på nytt. Du vil ikke kaste folk av når de kommer og besøker hjemmet ditt med farger som ikke stemmer overens. Du vil vise folk at du kjenner stil, en av de beste måtene å gjøre dette på er med en god fargekombinasjon.

Dekk dørknotter, hengsler og annen maskinvare med petroleumjell før maling. Det er en enkel måte å forsikre seg om at de ikke blir dekket av maling. Alt du trenger å gjøre når du er ferdig med å male er å bruke en myk bomullsklut til å tørke petroleumsgeléen fra overflatene av maskinvaren.

Dyre kunstverk er unødvendig når litt fantasi vil være nok. For eksempel lage din egen kunst med noen enkle fliser. Du kan bruke veggdekaler som kommer i tusenvis av forskjellige design som passer til ethvert budsjett.

Før du investerer i planter for innsiden av hjemmet ditt, ta noen minutter å gjøre leksene dine. Mange populære potteplanter er faktisk giftige for dyr og mennesker. I stedet for å velge en plante utelukkende på grunnlag av utseendet, bør du vurdere om små barn eller kjæledyr vil være innen rekkevidde av plantenes blader eller blomster.

Tror du at du trenger å flislegge badet ditt på nytt? Prøv å rengjøre flisen og re-fuging først. Ved å bruke denne metoden kan du spare tid og penger over et fullstendig omfliser-prosjekt. Det er også lettere å oppnå selv. En tannbørste er et fantastisk verktøy å bruke når du rengjør fugemasse. En dampmopp av høy kvalitet kan også utgjøre en stor forskjell.

Landskapsarbeid er den største delen av fortauskantappellen. Pass på at plenen din er grønn og klippet, at det ikke er ugress som vokser i blomsterbedene dine, og at alle busker, trær og busker er trimmet og formet pent. Disse tingene kan få hjemmet ditt til å se godt ivaretatt og satt sammen.

I stedet for å prøve å oppdatere bad for å gå med dagens trender, er det en bedre ide å holde ting nøytralt. Årsaken til det er det faktum at stiler endres, og det er en sjanse for at det som ser bra ut nå, kan betraktes som datert på det tidspunktet du ønsker å selge hjemmet ditt.

Etter å ha lest disse tipsene, er du ett skritt nærmere å endelig gjøre disse reparasjonene eller oppgraderingene. Hva er neste trinn, spør du? Vel, riktig implementering av de ovennevnte tipsene og taktikkene er hvordan du vil fortsette. Ingen snarveier her; bruke nøyaktig det du har lært for å få best mulig resultat.

JOBB HARDT MED Å FORBEDRE HJEMMET DITT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *